Group MENU

  • Forréttur / Starter

  • 1) Súpa Dagsins / Soup of the Day

    Súpa dagsins með heimabökuðu brauði og smjöri

    Soup of the Day with a side of homemade bread and butter spread

  • Aðalréttir / Main Courses

     

  • 1) Chili Kjúklingaleggir / Chili Chicken Legs

    Kjúklingaleggir marineraðir í chili, kóríander, límónu og hvítlauk með kartöflum og tzatziki gúrkusalati til hliðar. Verðið er fyrir súpu, aðalrétt og eftirrétt

    Chicken Legs marinated with chili, cilantro, lime and garlic with potatoes and tzatziki salad. The price includes soup, main course and dessert

    4500-
  • 2) Laxasteik / Salmon Steak

    Grilluð laxasteik með hrísgrjónum, hjúpuð blaðlauks og rækjukokteil. Verðið er fyrir súpu, aðalrétt og eftirrétt.

    Grilled Salmon steak with rice, topped with leek and prawn cocktail sauce. The price includes soup, main course and dessert

    5250-
  • 3) Lambasteik / Lamb steak

    Lambasteik marineruð í rósmarín, með kartöflum og aspas, hjúpað rauðvíns- og sveppasósu. Verðið er fyrir súpu, aðalrétt og eftirétt. 

    Lamb steak marinated in rosemary, with potatoes, boiled asparagus topped with red wine and mushroom gravy. The price includes soup, main course and dessert.

    6200-
  • 4) Ofnbökuð Lúða / Ovenbaked Flounder

    Ofnbökuð Lúða með papriku og kartöflum ásamt blaðlauks- og rækjukokteil. Verðið er fyrir súpu aðalrétt og eftirrétt.

    Oven baked Flounder with bell peppers, potatoes and leek and prawn cocktail sauce. The price includes soup, main course and dessert. 

    4900-
  • Dessert Options

  • 1) Delmotte Chocolate Fudge

    Delmotte Súkkulaðimús með ískúlu og þeyttum rjóma

    Delmotte Chocolate Fudge with Ice cream and whipped cream

  • 2) Cheese Cake with Raspberry sauce

    Ostakaka með hindberjasósu og þeyttum rjóma

    Cheese Cake with Raspberry sauce and whipped cream

  • 3) Ice Cream in a Cup

    Ís í bikar, með sósum og þeyttum rjóma

    Ice Cream in a Cup, with sauces and whipped cream

The group menu is aimed at groups of approximately 10-30 people

Contact us to make reservations and discuss arrangements.